STAG’S LEAP WINE CELLARS-GRAND OPENING CELEBRATION-NEW VISITOR CENTER

GRAND OPENING CELEBRATION stag’s leap wine cellars

GRAN INAGURACIÓN del CENTRO DE VISITAS stag’s leap wine cellars

invitacion

The new visitor center is the second phase of a project that Javier Barba-BC Studio Architects began with the construction of the main winery.

El centro de visitas es la segunda fase de un proyecto que  Javier Barba-Bc Estudio Architects  inició con la construcción del edificio de la bodega principal.

interior-copia2 interior1

In this project collaborated with us Daniel Mc Donald (AIA architects)  and Brian Jones as project manager .The new building, with a series of spaces that bring the world of wine closer to visitors, is erected in a plaza, from which the vineyards and the rest of the estate can be viewed. From the lobby you can access the private and group tasting rooms.

Este proyecto se ha realizado en colaboración con el despacho local de Daniel Mc Donald y con Brian Jones como “project manager”.El nuevo edificio, con una serie de espacios que acercan el mundo de la enología a los visitantes, se alza partir de una plaza desde la que se aprecian las vides y el resto de la finca.A través del vestíbulo se accede a las salas de catas privadas y a la de grupos.

 

construction-interior

The flat wooden roof covers half of the room, and then it slants upward meeting the  vast windows that extend from the roof and descend to the ground in the northern part and create a breathtaking view of the surrounding vines.The volume is divided by four sturdy dark stone walls. Making use of the existing terraces, an outdoor terrace was designed for barbecues and tasting, with the same flooring as that used indoors in order to integrate the different areas.

 Un techo de lamas  de madera cubre la totalidad del espacio interior y se eleva   hacia arriba para ir a encontrar los  amplios ventanales que se extienden desde el techo y bajan a nivel del suelo  en la parte norte. El volumen se encuentra dividido por las cuatro paredes acabadas  piedra oscura .  A las terrazas existentes que rodean el edificio , se les dan diversos usos : una terraza al aire libre se ha diseñado para hacer barbacoas y degustaciónes,  con el mismo suelo que el utilizado en el interior con el fin de integrar las diferentes áreas. 

construction-exterior

 

DSCN0522 DSCN0521 DSCN0520 DSCN0518 6 7
4

The project  of Bc Studio Architects aims to bring the world of wine to all visitors at Stag’s Leap Wine Cellars, one of Napa Valley’s  legendary wineries.

El proyecto de Bc Estudio Architects busca acercar el mundo del vino a los visitantes de las bodegas Stag’s leap wine Cellars , uno de los nombre legendarios de Napa Valley

http://bcarquitectos.com/single.php?pr=172

 

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s